Bemutatkozás

Királyné Borbély Krisztina vagyok, a Király Esküvő & Rendezvényszerviz megálmodója.

A Pécsi Tudományegyetemen végeztem 2010-ben, ahonnan a rendezvényszervezés felé sodort az élet. 2011-ben saját esküvőm szervezésekor belecsöppentem az esküvők varázslatos világába. Két gyermekem megszületése, és az otthon töltött évek életre hívták az önmegvalósítás igényét. Olyan területet, pozíciót kerestem, ahol a meglévő készségeimet a munkám során tudom hasznosítani. Szeretem, ha élet vesz körül, lehet nyüzsögni, jönni-menni, tárgyalni, szervezkedni, megoldani. Kreativitásom és saját ötleteim megvalósítása nyomán született meg a rendezvényszervező cég gondolata, amely már hosszú évek óta érett bennem. Nyitottságomnak köszönhetően megtalált a lehetőség, hogy új ismeretekkel gazdagodjak a rendezvénszervezés területén. Így okleveles szertartásvezető, és esküvőszervező lettem. Ezzel új szakasza kezdődött az életemnek, ahol az ifjú pároknak készséggel állok a szolgálatára. Így választottam a szervezés mellé a szívemnek oly kedves esküvőszervezést, és az egyedi stílusos szertartásvezetést.

Mérhetetlen alázattal indulok ezen a pályán, mert tudom, hogy az emberi készségeim vannak, de a sikerhez rengeteg gyakorlat kell. Egy jó forgatókönyvet megírni csak akkor lehet, ha tudjuk milyen problémák merülhetnek fel, mire érdemes figyelni. Szeretnék baráti kapcsolatot kialakítani köztem és a párjaim között. Szeretném, hogy azt érezzék nincsenek egyedül, és azt gondolják „Végre valaki megért, és segít!”.

Győrben és környékén vállalom gyermek és családi rendezvények szervezését, lebonyolítását. Az ország egész területén vállalok kisebb családi rendezvények szervezését, teljes körű esküvőszervezést, dekoráció kivitelezést, és az ifjú pár igényeire szabott egyedi szertartásvezetést.

Királyné Borbély Krisztina

Close Menu