Házassági fogadalom megerősítése

Házassági fogadalom megerősítése

Házaspárként is felmerülhet az a gondolat, hogy a férj és feleség szeretne ismét esküvői fogadalmat tenni egymás számára. Erre van lehetőség, akár minden évben, de jellemzően a 5. 10. 25. és az 50. házassági évforduló, amely alkalmat adhat erre. Ehhez nem szükséges ismét bejelentkezni a polgármesteri hivatalba, hanem elegendő egy rátermett szertartásvezetőt választani, aki a pár saját igényeihez igazodva írja meg az esküvői fogadalom megerősítésére vonatkozó szertartásszöveget.

Meghitt meglepetés ajándék lehet szülőknek, nagyszülőknek is. Sokszor a gyermekek, unokák fordulnak ezzel a kéréssel hozzám. Én pedig örömmel fogadom ezeket a megkereséseket. Hiszen egy új házasság indulásánál örömtelibb már csak a hosszú, boldog házasságban eltöltött évek után tett ismételt fogadalom megerősítés lehet szebb. Együtt ünnepelhetünk az azóta született gyermekeinkkel, unokáinkkal, családunkkal, barátokkal. A párnak is fontos alkalmat nyújt arra, hogy ismét megerősítsék egymás iránt érzett szerelmük, elkötelezettségük.

Így ha a pár nyitott erre, és szívesen ünnepelné újra élete legszebb pillanatát, akkor jó szívvel ajánlom szertartásvezető ezen szolgáltatásom is.

Close Menu