Cég története

A Király Esküvő és Rendezvényszerviz története 2011-ben kezdődött, amikor a saját esküvőm megszervezésén munkálkodtam. Nőként teljes lelkesedéssel vetettem bele magam a szervező munkába. Ekkor eldöntöttem, hogy ha egyszer módom lesz, rá segíteni fogok, azoknak az ifjú pároknak, akik életük egyik legszebb napjának megszervezése előtt állnak.

Két gyermek édesanyjaként, feleségként szeretem a kihívásokat, mert úgy vélem azokban van lehetőség. Lehetőséget láttam, akkor is amikor a Király Esküvő- & Rendezvényszerviz kialakításán munkálkodtam. Hiszen a vállalkozás keretein belül arra törekszem, hogy a fiatal házasulandó párok életének első és egyben legfontosabb, közös életük mérföldkövét jelentő életeseményét élményszerűvé és emlékezetessé tegyem. 
Esküvőszervezőként inspiráló, kreatív ötleteimmel segítem és végig kísérem az esküvőt személyes találkozótól az esküvő napjáig. Szakmai tudásommal segítek eligazodni a pároknak az esküvői szolgáltatók között. Igényeikhez és pénztárcájukhoz mérten igyekszem esküvőjük megszervezését gördülékennyé tenni. Fontosnak tartom, hogy a pár esküvője napján, nyugodtan és boldogan megtudja élni a pillanat varázsát.
Szertartásvezetőként meghitt, örömteli élményhez kívánom juttatni, mind az ifjú párt, mind pedig a násznépet. A szertartás szövegét a párral közösen, az életük állomásait, kapcsolatuk milyenségét tükrözve állítom össze. Ezáltal egy remek alapot adunk a polgári szertartás, és az esküvői forgatókönyv menetének. Ezen kívül vállalom névadó ünnepségek levezetését, házassági fogadalom megerősítését is.

Rendezvényszervezőként kisebb családi rendezvények szervezését, koordinálását látom el.  Így babaköszöntő, gyerekzsúr vagy keresztelő ünnepség szervezésében, dekorációjának kivitelezésében veszek részt. Rendezvényszervezőként a rendezvény lelke vagyok. Legjobb tudásommal és kreativitásommal választom ki, a megrendelő elképzelései nyomán a megfelelő szolgáltatókat, összeállítom a forgatókönyvet, irányítom a szolgáltatói csapatot a rendezvény tökéletes lebonyolításáig.

Close Menu